Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

1 Mayıs 2009 Cuma

Okuldaki Sır The Dreaming

Evet arkdaşlar. Belki daha önce size Tudem Yayınevinin basmış olduğu " Hadashi No Gen" ( Yalınayak Gen ) Mangasından bahsetmiştik. Şimdi ise yayın evi adını Desen Yayınevi olarak değiştirip biraz daha manga ağırlıklı çalışmak istediğini belirtip 3 tane Manga çıkardı. Aslında hepsine tam anlamıyla Manga demek belki biraz hatalı olabilir fakat şu an yazdığım yazıyı " Comic Book" da aslında bir manga olduğunu göz önüne alırsak şeklinde yazıyorum.

Bahsetmek istediğim ilk kitabın adı " Okuldaki Sır" aslında ingilizce olarak yayınlanan ilk " manga'dır " . Mangaka'sı Queenie Chan yayımcısı Tokyopop'dur. Türkçeleştiren ise Elif Yalçın.


3 kitaptan oluşan serinin ilk kitabı raflarda yerini almıştır. 176 sayfa olarak türkçeye çevrilen kitabı 10 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Konusuna gelecek olursak: Amber ve Jeanie ismindeki ikiz kardeşlerin Avustralya'da seçkin bir yatılı okula kayıt olmalarından sonra okulu çevreleyen ormana giren kişilerin asla bir daha dönmediklerini öğrenmeleri üzerine gelişen olayları konu alıyor.

Kişisel düşüncem: Kitabı ilk aldığımda hoşuma giden Türkçe Manga okumak oldu. Hikaye çok güzel başlıyor ve ilk kitabı da bir solukta okuyabilirsiniz. Herkese tavsiye edebileceğim ve herkesin de hoşuna gideceğini umduğum bir seri, o yüzden şimdiden herkese iyi okumalar diliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder