Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

17 Mart 2009 Salı

3. Nesil iPod Shuffle Kulaklıkları Hazır

Scosche IDR350M

Apple'ın iPod Shuffle ürününün kontrol düğmelerini kulaklığına koymasıyla beraber yarış başladı! Firmalar şimdi Shuffle için kulalık üretme yarışına girdiler. Tabii kulaklıkların yaygınlaşmasıyla beraber Zen vb. birçok markanında minik mp3 çalarlarından kontrol tuşlarını kulaklığa taşıması bekenmekte. Apple'ın iPod konusunda her zaman öncü olduğu kuşku götürmez bir gerçek. Tabii ondan Nano, Classic ve diğer modelleri içinde bu özelliği sunmasını bekliyoruz..

İlk sevindirici haber, Klipsch firmasından geldi. Fakat duyurduğuna göre iPod Shuffle uyumlu kulaklıkları bu yaz satışa sunulacak ve fiyatıda 99$ olacakmış.

İkinci somut haber, Scosche firmasından geldi. Öyleki firma ürünlerin kodlarını ve resimlerini resmi sitesinde duyurmuştu. Firmanın iPod Shuffle için geliştirdiği üçü kulaklık ve birisi adaptör olmak üzere 4 ürünü var. Kulaklık modellerinde iPod'un içinde gelen kulaklıkla hemen hemen aynı çizgi yakalanmış. Kulaklıklar ses izolesi için özel olarak geliştirilmişler ve üzerlerindeki microfon ile ses kaydı yapılmasınıda mümkün kılıyor. Herşey yolunda giderse kulaklıklar 49$ ile 99$ arasında bu baharda görücüye çıkacaklar.

Fakat adaptör modeli bizi sevindirecek cinsten! Özellikle belirlediği bir marka ya da model olanlar yeni iPod Shuffle'a alıştıkları kulaklıkları kullanamayacakları korkusuyla soğuk bakmışlardı. Adaptör, kulaklıkla Shuffle arasına takılıyor ve bizi kulaklık seçiminde özgürleştiriyor!

Scosche IDR350MScosche IDR350M

Scosche IDR450Scosche IDR450

Scosche IDR650Scosche IDR650

Scosche Inline Control Adapter KitScosche Inline Control Adapter Kit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder