Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

12 Mart 2009 Perşembe

Windows 7 bedava mı olacak?

Windows Vista çıktığında bir çok kimse büyük bir hevesle lisanslı Vista satınaldı. Vista almanın yanısıra gidip mevcut bilgisayarının donanımını güçlendirip Vista’yı sorunsuz kullanabileceği hale getirdi. Bazı kişilerde bilgisayarını yeniledi. Burda kişi diyorum fakat bir çok şirket ve kurum aynı şeyi yapmıştır.

Yeni aldığınız ürünün kısa bir zaman sonra demode olduğunu veya başarısız bir ürün olduğunu görmek hayalkırıklığına sebep olur. Aldığınız ürünü yapan firmaya karşı bir kızgınlığınız olur. Hele bir işletim sisteminin 2 yıl geçmeden eskimesi tahammül edilebilecek bir durum değildir açıkçası.

Sözün özü Tech ARP sitesi geçtiğimiz günlerde Vista kullanıcılarının Windows 7‘ye ücretsiz geçebilecekleri bir programı duyurdu. Üretici firmaların 1 temmuzdan itibaren Window 7 uyumlu makinalara geçeceğinden sözediliyor. Bu haber ne ölçüde doğru sizce? Henüz Windows 7′nin kararlı versiyonları çıkmamışken böyle bir haberin asılsız olduğu kuşkusuz. Ancak bu haber belki de bir tartışmayı alevlendirecek ve Microsoft‘u bu hamleyi yapmaya zorlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder