Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

25 Nisan 2009 Cumartesi

Anne ben Mr. Spock oldum!

\

Bilim-kurgu filmleri karakterleri, insanınkinden ayrılan anatomileriyle izleyicileri hayli etkiliyor. Öyleki kendilerini Star Trek ve Terminator karakterlerine benzetmek isteyenlere yönelik iki ayrı web sitesi hazırlanmış. trekyourself.com sitesine uygun bir fotoğrafınızı yükleyip; Captain, Romulan, Mr. Spock ve Officer karakterlerine dönüştürmeniz mümkün. Sistem, karakterin kendine has özellikleri sabit tutmakla beraber, yüzündeki organların şekillendirilmesinde yüklediğiniz fortoğraftan yararlanıyor. Sistem karakteri 3 boyutlu bir hale getiriyor; bakış ve ağız hareketleriyle önceden yüklü cümlelere dayanarak konuşmasını sağlıyor. Ayrıca sizin yazdığınız cümleleri, farklı farklı seslerle söyletmeniz de mümkün. Site oluşturduğunuz karakteri myspace, facebook, twitter gibi ortamlarda paylaşabilmenizi sağlamış.

\

Diğer bir site terminateyourself.com. Burada da yüklediğiniz bir fotoğraf sistem tarafından sizin katkılarınızla 5 adımda işleniyor. Süreç sonunda, Terminator'un yüzündeki yaralarla beliren, derisinin altındaki metalik ayrıntıların benzerlerini, yüklediğiniz fotoğrafa aktarmış oluyorsunuz.

\


\


\


\

terminateyourself.com sitesi Terminator Salvation filminin tanıtımı için, trekyourself.com sitesi ise bir kraker markasının tanıtımı için kurulmuş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder