Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

25 Nisan 2009 Cumartesi

Proje Önerilerinizi Hayata Geçirebilirsiniz


Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından ``Proje Önerilerinizi Hayata Geçirebilirsiniz`` sloganıyla uygulamaya konulan ``Ar-Ge Proje Pazarı`` birinci aşama başvurularının 27 Nisanda sona ereceği bildirildi.




MEÜ Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilki geçen yıl gerçekleştirilen uygulama, bu yıl Çağ, Çukurova, Gaziantep, Kahramanmaraş Sütçü İmam, Mersin ve Mustafa Kemal üniversitelerini kapsayan Doğu Akdeniz üniversiteleri iş birliğiyle bölgesel çapta gerçekleştirilecek.
Üniversitelerin yanı sıra sanayici ve iş adamları dernekleri, esnaf ve sanatkar odaları birlikleri, üniversitelerin geliştirme vakıflarının iş birliği ve TÜBİTAK`ın da katkı sunacağı etkinlik iki aşamada yapılacak.
İlk aşamada üniversitelerin bulunduğu illerde sunulan projeler, değerlendirme kurulu tarafından seçilecek. Belirlenen en iyi 6 proje, Bölgesel Proje Yarışması`nda üniversiteleri temsil etme hakkını kazanacak ve ödüllendirilecek.
Mersin`deki proje katılımcıları, MEÜ Çiftlikköy Yerleşkesi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi`nde, ilk aşaması 8 Mayısta yapılacak etkinlikteki ana oturumlarda sanayi temsilcilerine sunacak. En iyi 6 proje, MEÜ`yü temsil etme hakkını kazanacak ve Mersin Teknopark`ında sergilenecek. Proje Pazarı`nın ilk aşaması için başvurular 27 Nisanda sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder